Start på nytt





WRAPS MED KYLLING

Kylling fortjener å varieres på ulike vis, her med grønnsaker som både er fargerike og gir god smak. Det kreves et minimum av forberedelser. Hvis du bruker kjøttet av grillet kylling, er det bare å dele opp og rulle alt inn i tortilla wraps som varmes i ovn.

4 kyllingfileter eller en grillet kylling
1 dl sweet chilisaus
2 rødløk
2 gule paprika
1 grønt salathode
2 ss olivenolje
2 avokado
1 lime

8 tortilla wraps

1 Bruk kjøttet av en grillet kylling eller strimle kyllingfiletene, som du steker i olje til de blir lysebrune.

2 Hell sweet chilisaus over kyllingen.

3 Skjær rødløk i båter og paprika i strimler.

4 Del opp og vask salaten, rist av vannet.

5 Bland rødløk, paprika og salat og tilsett 2 ss olivenolje.

6 Del avokadoene i to, fjern steinen og ta ut kjøttet med en skje. Del det i biter og press over saften av en lime så det ikke mørkner.

7 Fordel kyllingbiter og grønnsaker på åtte tortilla wraps og rull sammen.

8 La wraps stå i ovnen 2 min. ved 160 °C like før de serveres.