Start på nytt





PØLSER I WOK

I stedet for å kjøpe frossen wok-blanding med pasta og varme den opp kan du på samme tid skjære opp litt løk, hvitløk, chili og vårløk og brune dette lett i en panne. Så bruner du pølser skåret i skiver og blander alt sammen med kokt pasta eller nudler og chilisaus.

200 g nudler/pasta (eggnudler/spaghetti)
2 ss olivenolje
1-2 fedd hvitløk
½ løk (f.eks. rødløk)
2 vårløk (evt. ¼ purre)
1 chili, finhakket
2 kjøttpølser uten skinn
1 dl sweet chili sauce
friske urter (f.eks. timian)

brød, grønn salat

1 Kok nudler eller pasta etter anvisningen på pakken.

2 Finhakk eller knus hvitløken og skjær løken i tynne skiver.

3 Fres løk og hvitløk i olivenolje ved middels varme til løken er blank.

4 Skjær vårløken eller purren i tynne ringer og finhakk chilien før også dette freses sammen med løken.

5 Skjær pølsene i skiver på skrå og brun dem lett i panna.

6 Bland varme nudler/pasta med grønnsakene og pølsene. Hell litt av chilisausen over og pynt med et dryss av friske urter.

7 Server sammen med brød, en grønn salat og resten av chilisausen ved siden av.