PØLSER I WOK
|
I stedet for å kjøpe frossen wok-blanding med pasta og varme den opp kan du på samme tid skjære opp litt løk, hvitløk, chili og vårløk og brune dette lett i en panne. Så bruner du pølser skåret i skiver og blander alt sammen med kokt pasta eller nudler og chilisaus.
|
200 g nudler/pasta (eggnudler/spaghetti) 2 ss olivenolje 1-2 fedd hvitløk ½ løk (f.eks. rødløk) 2 vårløk (evt. ¼ purre) 1 chili, finhakket 2 kjøttpølser uten skinn 1 dl sweet chili sauce friske urter (f.eks. timian)
brød, grønn salat
|
1 Kok nudler eller pasta etter anvisningen på pakken.
|
2 Finhakk eller knus hvitløken og skjær løken i tynne skiver.
|
3 Fres løk og hvitløk i olivenolje ved middels varme til løken er blank.
|
4 Skjær vårløken eller purren i tynne ringer og finhakk chilien før også dette freses sammen med løken.
|
5 Skjær pølsene i skiver på skrå og brun dem lett i panna.
|
6 Bland varme nudler/pasta med grønnsakene og pølsene. Hell litt av chilisausen over og pynt med et dryss av friske urter.
|
7 Server sammen med brød, en grønn salat og resten av chilisausen ved siden av.
|