PØLSEPIZZA
|
Dette er en riktig latmannspizza som bare skal var-mes i stekeovn eller mikrobølgeovn i noen få minut-ter. Ved å kjøpe tortilla wraps slipper du til og med å lage bunnen. Bare skjær opp pølser og tomater. Mye raskere enn frossenpizza. Oppskrift for 2 personer.
|
4 små tortilla wraps 4 ts pesto 4 grillpølser 8 cherrytomater 100 g gul ost (f.eks. jarlsberg)
grønn salat
|
1 Skjær pølsene i skiver og del cherrytomatoene i to.
|
2 Legg tortillaene på bakepapir på plate.
|
3 Smør pesto utover tortillaene.
|
4 Fordel pølseskrivene og tomatene utover og riv ost over.
|
5 Stek i ca. 3-4 min. ved 200 °C.
|
6 Server to tortillaer til hver sammen med en grønn salat.
|