Start på nytt

STJERNETEGNENE

Stjernetegn er knyttet til horoskoper og astrologi,
som er spåmannskunst, opprinnelig fra gresk oldtid. Beskrivelsene nedenfor er av det slaget man finner
i ukebladene. Ekte horoskoper skal være personlige. Horoskopene på hovedsiden er vanlige visdomsord. VÆREN 20. mars-19. april

Du er dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.

 TYREN 20. april-20. mai

Du er en stabil pålitelig person, lidenskapelig partner, kunstne-risk, rolig og konkret. Men du har også tendens til å være påståelig og sta, grådig og materialistisk.

 TVILLINGENE 21. mai-20. juni

Du er temperamentsfull, filosofisk, intelligent, rasjonell og effek-tiv. Men du kan også være utålmodig og rastløs, snakkesalig, barnslig og useriøs.

 KREPSEN 21. juni-21. juli

Du er ærgjerrig og føler stor tilknytning, intuitiv, sympatisk og føler stor omsorg. Men du er også mistenksom, manipulerende og kan være innesluttet.

 LØVEN 22. juli-22. august

Du liker selvutfoldelse, er original og åpen, lojal, selvsikker og dynamisk. Men du har også tendens til å være selvopptatt og dominerende, nesten diktatorisk.

 JOMFRUEN 23. august-22. september

Du er organiserende og praktisk, analytisk, veloverveiende, myk, og ettergivende. Men du er også nervøs, skeptisk og lite tolerant.

 VEKTEN 23. september-22. oktober

Du er vennlig, høflig, kompromiss-skapende, har sjarme, eleganse, liker diplomati, likevekt og fredlighet Men du har også en tendens til handlingssvakhet, uærlighet, smiger og koketteri.
 SKORPIONEN 23. oktober-21. november

Du har følelsesmessig dybde, er sikker og håndfast. Du har stor idealisme og streber etter høyere nivåer. Men du har også en tendens til fanatisme, selvdestruksjon, okkulte tanker, sjalusi og hevntanker, pining og besatthet.

 SKYTTEN 22. november-20. desember

Du har stor innsikt, er livlig og lærelysten, har humor, entusi-asme, optimisme, toleranse og organiseringsevne. Men du har også en tendens til å være arrogant, utålmodig og hoven.

 STEINBUKKEN 21. desember-19. januar

Du er ambisiøs, formende, hengivende, arbeidsom og målorientert. Men du kan også ha litt mangel på spontanitet og sensitivitet og være sta, fordømmende og kontrollerende.

 VANNMANNEN 20. januar-18. februar

Du er veldig sosial, vennlig, kreativ, strålende og stolt. Men du kan også være tankeløs, indirekte og svevende.
 FISKENE - 19. februar-19. mars

Du er virkelighetsnær, fornuftig, snill, vurderende og planmessig. Men du har også en tendens til å være humørsyk, uberegnelig og trang til å føle deg som martyr.